Turistattraktioner i Spanien

Spanien lockar ett stort antal turister på grund av sin naturliga skönhet som kan locka någon. De flesta som besöker regionen föredrar sydvästra kusten och Costa Blanca, bara för att få en smak av den naturliga skönheten som finns på dessa platser. Några av de måste-besöka platser här inkluderar Donana National Park, Prado Museum och Guell Park.


Källa: pixabay.com

Donana Park

Detta är ett våtmark som råkar vara en av de mest populära i Europa. Beläget i Andalusien, det är värd flyttfåglar eftersom det hade mycket vattenhål. Fåglarna lockar turister som har en passion för avifauna. Du kommer också att njuta av båtturer som du tar i den underbara naturen här.

Bland de fågelarter du hittar här är gäss, kejserliga örnar, ankor och flamingor. Lanner falkar, drakar och spoonbills är också här. Det finns en mängd olika fågelarter här; listan är oändlig. Det finns också reptiler och däggdjur som egyptisk mongoose, lynx och vildsvin. Blommiga arter och floder kompletterar ekosystemet i parken.

Om du letar efter semesterbostad i Spanien under din vistelse kan du göra det via ett antal onlinewebbplatser som erbjuder bokningsfaciliteter i förväg.

Prado Museum

Museet har en stor samling utställningsskulpturer och målningar eftersom det råkar vara världens största konstgalleri. Samlingarna inkluderar kungliga samlingar från det gamla museet Trinidad. Det innehåller mer än 8 000 målningar som gör utställningsområdet mycket stort. Om du älskar konst är det här definitivt en plats för dig att besöka. Det är en av de mest kända monumenten i Spanien.

Park Guell

Om du vill se arkitektoniska blandade stilar, är Park Guell rätt plats att gå. Dess konstruktion var avsedd att kombinera både naturliga och urbana landskap, som är mycket fascinerande. Byggnader här är gjorda med perfektion, från plattan till terrassen, till mönstren. Alla de underbara arkitektoniska mönster finns här och kommer definitivt att förvåna dig.

Kommentera