Saker att göra på semester i Estland

Estland är ett snabbt växande fritidshus destination. Semesterfirare gå nu på familjesemester till Estland och bor i villor och lägenheter med självhushåll som de kan hyra direkt från sina fritidshus ägare.

Estland är ett vackert land som ligger i den baltiska regionen i norra Europa. Landet är omgivet av Finland, Sverige, Lettland och Ryssland. Landet har ett tempererat klimat med milda vintrar och somrar. Det är populärt bland turister på grund av den ständiga arten av dess temperatur. Landet ligger vid stranden av Östersjön resulterar i klimatet i allmänhet är fuktigt för det mesta. Dock är klimatet i kustområden och inlandsområden något annorlunda med plötsliga variationer i temperatur och klimat.

Många semesterfirare koppla av på de vackra rena stränder och bo i en villa med pool. Medan det de kan besöka många av de intressanta städer som detta underbara land besitter. Populära städer att besöka i Estland är Tallinn, Pärnu, Kohtla- Jarve, Narva och Tartu. Många turister bor i dessa städer i en av de många självhushåll semesterlägenheter och semesterboende.

Några turister gå för en lugn och avkopplande semester i Estland. Haapsalu anses vara en avslappnad plats populär för sin långsamma livsstil och vackra byggnader och vyer. Detta är en liten men vacker stad som ligger på den västra kusten av Estland. Denna vackra lilla staden är full av romantiska trädkantade gator och vackra stugor och lägenheter. Ålders gamla smala gatorna i staden leder ofta ner till havet.

Området är också känd som den nordiska Venedig, på grund av kombinationen av den naturliga skönheten och havsstranden. Många turister besöker den berömda trähus där Peter I av Ryssland stannade i. Staden är också populär för Haapsalu slott. Detta förtrollande Nordic slott ligger i centrum av staden och det byggdes som bostad för biskopen.Ett antal billiga flygbolag som Ryanair, Easyjet erbjuder flyg till Estland kapital. För en fullständig lista över Ryanair och easyJet flyg besöker Bravofly.se.

Kommentera