Heminredning idéer – Tips om Decorating små utrymmen

Varje tum räknas när dekorera små utrymmen! Här är ett urval av små rum och litet utrymme heminredningsidéer att använda idag.

* En favorit heminredning idé är att använda en bur som kan stoppas helt i ett hörn för att visa rätter eller samlarobjekt såsom tekoppar och tekannor. Det ger också extra lagringsutrymme för borddukar.

* Även om din gäst sovrum har begränsat garderobsutrymme, lägga till en gammal köksskåp i rummet kommer att lösa utmaningen lagring. Den rymmer extra filtar och sängkläder och erbjuder gott om utrymme för att lagra din gäst förnödenheter såsom handdukar, tvättlappar och doftande tvålar. Det kan också ge en plats för gäster att stuva undan sina personliga saker att hålla rummet ser snyggt.

* Vad sägs om en god natts sömn i ett litet sovrum? Storleken på rummet är mycket mindre betydande än stämningen i rummet. Ett litet sovrum ger en känsla av coziness och säkerhet. Genom att måla en begagnad byrå en färg som liknar sovrum väggar, blandar byrå och rummet visas större – en heminredning idé som kan användas i alla rum.

* I ett rum så funktionell som ett kök, som är packad med metall apparater och skåp trä, kan fönster behandlingar vara den enda källan till mjukhet och utsmyckning i hela utrymmet.

* Wicker möbler är mångsidig samt varaktiga och fungerar lika bra inomhus som utomhus. För små utrymme eller budget utsmyckning, kan korgstolar vara svaret på din inredning dilemma. Flätade korgar är också underbara tillägg till något utrymme att hjälpa till att organisera röran. De kan hittas i ett oändligt antal mönster och storlekar, deras mångsidighet gör dem till en ”måste” för alla hem.

* Möbler i ett litet rum måste erbjuda flexibilitet. Stoppade stolar i vardagsrummet kan sitta ensam eller glida ihop för att göra en soffa. En stapel av dynor fungerar bra som ett fotstöd. Ett soffbord kan vara en ”hård arbetare” genom att välja en som har hyllor att hålla tidningar eller böcker. Ett soffbord som har ett lock som öppnas är en annan stor lagringslösning för att dekorera små utrymmen.

* Om du gillar samlarobjekt men har mycket litet utrymme för att visa dem, överväga att samla knappar – de tar upp mycket litet utrymme (även om du kan sluta att samla en hel del av dem) och är perfekt för visning i små dekorativa rätter. De blir en konversation bit när underhållande gäster.

Kom ihåg att ett litet rum ger dig en slags komfortnivå när du går in eftersom du inte överväldigad med ett överflöd av utrymme. Bygga på den komfortnivå med kreativa heminredning idéer för små utrymmen.

Kommentera