Den bästa tiden på året för Bryce turer

Brycekanjonnationalpark ligger i sydvästra Utah, och ligger cirka 270 miles från två större flygplatser i Las Vegas, NV och Salt Lake City UT. Båda flygplatserna som ger tillgång till parken inom en dag enhet är ungefär samma avstånd, så en Bryce tur är i allmänhet bäst planeras som en del av en semester eller resa till någon av dessa städer. Eftersom Las Vegas är en hårdare färdväg, är flyg oftast lite billigare från nästan var som helst i landet än Salt Lake City. Det finns mindre flygplatser som ligger närmare till parken, men de kommer att ge mindre bekvämlighet än de stora företagen när det gäller hotell tillgänglighet och priser / tillgänglighet flygningar. Las Vegas är också mer turist vänliga än de andra, med långt fler hotell, restauranger och nöjesställen.

Brycekanjonnationalpark är 8000 till 9000 fot i höjd, vilket innebär att temperaturerna kommer att vara svalare över hela linjen än andra parker i området som Sion eller Monument Valley. Du kan förvänta dig temperaturer som är uppemot 10 grader kallare än omgivande parker under alla tider på året, och snö på vintern är vanligt. Sommartemperaturer i dagtid är relativt svalt, med nattliga temperaturer röra på ”kyliga” sida. Många som besöker Bryce planera sina besök för våren eller tidig höst för att få de mest måttliga temperaturer som erbjuds i området. Parken själv är öppet året runt, och de flesta människor känner till området håller med om att det inte finns någon ”bästa” tid att besöka. Landskapet förändras mellan sommar och vinter, och den erfarenhet som du vill personligen har antagligen bäst diktera lämplig tidpunkt att turnera.

En av de mest praktiska aspekterna av touring Bryce Canyon är tillgången på turnerande företag som kan ordna transport och litterära för dig. Detta gör att du kan vila under enhet från startpunkten så att du är utvilad när du kommer till parken. Bryce är allmänt tillgänglig som en del av en flerdagars eller över natten paket som också tar dig till flera andra parker som kan nås på en rundresa planen. Genom bokning av en flerdagsturer, kommer du inte bara kunna uppleva skönheten i flera parker, men också uppleva camping under stjärnorna i den amerikanska Southwest, till en upplevelse få besökare faktiskt få ha.

Kommentera