Archive for September, 2011

September 27th, 2011

1150

1150 höjdmeter plockades idag i Schladmins störtloppsbacke. Coolt! Romme släng dej i väggen. Åreskutan skit på dej.

Jag och kon på toppen. Trötta och nöjda.

Imorgon tränar vi sista passet och sen åker vi hem. Vi har haft det underbart. Göttigt väder. Jättebra hotell. Vackra berg. Jag misstänkte att jag skulle gilla Ramsau.

Jag ÄLSKAR Ramsau!

September 22nd, 2011

Glaciären..

Balkongutsikt!

September 21st, 2011

Laget

September 19th, 2011

Its a beautiful day

20110919-133612.jpg

In Stockholm. Arlanda.
Jag är hungrig, kissnödig, har inga strumpor på mig och har bränt mig på tungan. Hammer har kört fel på flygplatsen. Helvetes! Hinner vi luncha?

September 18th, 2011

Drömmen…

Maria, Madelene, jag och Jenny i våra underbart vackra Stavnäs IK kläder. En härligt solig vinterdag i Sunne. Glada töser efter dagens tävling. Lägg gärna märke till att jag åkte Alpinapjäxor redan på den tiden!

Imorgon åker jag iväg på träningsläger. Denna gång med delar av min kära skidorienteringsfamilj. ♡ Det är dags för landslagsläger med A-truppen.

Jag har ju alltid drömt om att få åka på träningsläger till Ramsau i Österrike.. ..ända sedan jag var liten skidåkerska.

Imorgon flyger vi dit. ♡

/♡♡♡KajsaSmôla

September 17th, 2011

Live

20110917-124812.jpg
..från Bjuurs! :) Orienteringstävling idag i solen. Kaffe efter loppet. Det gick bra att orientera, bitvis jättefin terräng. Gött!

September 12th, 2011

Flyt på träningen…

20110912-205111.jpg

Flyt på träningen.. ..inte med vädret dock. Stört satans mega cool kul träning idag. RullO + sprintOl Falun. Det regna satan men det gjorde nada, för dä va kul. Johan fixade klurigt och bra upplägg. Vi har kört igång en del kartpass nu med skolan, så slipningen inför vintern är i full gång.

September 12th, 2011

Favorit i repris

September 9th, 2011

Peter…

20110909-212635.jpg
…du vann! Min blomma dog.

September 1st, 2011

1 September

Jag och J i sommaren.


1 September, hej hösten. Det var lite kallt om armarna idag på rullskidpasset i min t-shirt. Det är mörkt på kvällarna. Hej hösten. Du är mycket välkommen. ♥. Speciellt efter en underbart fin, vacker, skön och bra sommar. Jag har solat, ätit glassar, njutit, plocket smultron, grillat, åkt båt, läst böcker, besökt Grekland, pysslat, klippt gräs, varit på träningsläger i vackra Meråker ♥ och besökt mina smultronställen Nösund och Värmland.

Träningen under våren och hela sommaren har varit tuff men den har gått otroligt bra hela vägen. Det tar jag med mig nu in i höstträningen. Det känns skönt och tryggt att ha med sig. Höstträningen kommer även den att bli stentuff! Jag kommer att hålla i träningen ordentligt hela hösten och långt in i vintern detta år, detta för att skidO säsongen startar väldigt sent. Jag tycker att det känns skönt. Det som också är skönt nu när jag går in i hösten är att jag har stora saker att se framemot. I höst kommer jag förhoppningsvis att uppfylla en skidåkardröm som jag haft sedan jag var junior!! Och i vinter har jag supercoola tävlingar som väntar♥. Jag berättar mer sen….

Nu är det dags att börja höstnjuta! Det är nu man kan tända ett ljus och mysa inne när kvällarna blir svarta. Träden kommer att explodera i vackra färger. Baka en höstkaka. Pyssla ännu mera. Läsa en bok under filten.